Tjenester

Byggekamera

Få oversikt over byggeplassen, og få levert en kul timelapse-video av ditt byggeprosjekt når bygget står ferdig. En fin fortløpende oversikt, fin dokumentasjon når prosjektet er ferdig, samt en kul film både som referanse og/eller reklame.

Byggekamera

Vi leverer byggekamera til entreprenører, eller andre, som monteres på byggeplassen og tar bilder (vanligvis hvert 10. minutt) av byggeplassen gjennom hele byggeperioden. Når bygget er ferdig lages det en timelapse-video på noen minutter som viser hele byggeprosessen, både som dokumentasjon og en fin greie å presentere. Man har også tilgang på bildene via en webside gjennom byggeprosessen, f. eks. for prosjektledere på hjemmekontor etc.

Support

Du kan kontakte Lillehammer Data for hjelp med dine løsninger og utfordringer. Du kan også signere en supportavtale som gjør at du ikke trenger å grue deg til fakturaen når du ringer. En forutsigbare og økonomisk løsning som dekker daglige behov.

Support

Stor kompetanse på mange områder, samt gode avtaler med leverandører, f. eks Microsoft, gjør at vi kan bistå med det meste. Løsningen finnes et sted der ute, og vi skal finne den. 🙂

Serverdrift

Dine programmer samlet på ett sted, uten risikoen og jobben med å ha lokal server. Alltid oppdatert, lokalisert i moderne lokaler med god backup, god batteristrøm og kraftig internettlinje. Dine ansatte jobber på samme sted, hver for seg.

Serverdrift

F. eks når en av dine ansatte skifter pc, enten kontrollert eller ukontrollert, kan dere være i gang med vanlig jobbing etter får minutter. I tillegg blir alt oppdatert sentralt, backup kjøres daglig, og gode sikkerhetsfunksjoner.

Nettverk

Vi både trekker kabler, installerer trådløst, brannvegg, switcher og andre nettverksløsninger. Med gode produkter kan vi bistad åmed konfigurering fra portal sentralt, som sparer penger for kunden.

Nettverk

Vi er godt kjent med mange av produktene på markedet som dekker forskjellige behov, enten være seg små eller større kunder med et kontor eller flere lokasjoner.

Rådgivning

God rådgivning til deres behov. Hvorfor kjøpe overdrevent dyre løsninger når det ikke er behov? Eller hvorfor kjøpe en pc som bare holder 1 år før løsningene som brukes blir for tunge?

Rådgivning

Dette kan være en fin balansegang, men med god erfaring om maskinvare skal vi kunne komme med gode råd til deres behov. Vi har også god kontakt med våre distributører, holder oss oppdatert på messer og er lidenskapelig interessert. Dette kommer deg som kunde til gode.

Utstyr

Avhengig av deres ønsker, både behov og økonomi, tilpasser vi og sender ut tilbud som viser hvordan vi tenker. Vi selger ikke produkter vi mener ikke ikke holder en viss standard, det er ingen tjent med. Vi har distributører som leverer produkter innen de fleste kategorier.

Utstyr

Vi leverer tjenestene kunden ønsker

Vi er glad i teknologi

Og er ikke redd for å prøve nye tjenester eller produkter. Har du noe du ønsker å løse, men ingen løsning for det? Ta en prat med oss.

Lang erfaring

Med lang erfaring vet vi at å lytte til kundens ønsker er alfa omega for et godt samarbeid. Så kan vi komme med rådgivning basert på samtalene.