Infoskjermer

Lillehammer Data er partner med Databeat.net, og leverer skjermer + portal for presentasjon av informasjon. Enten du ønsker bilder, video, websider osv.

Vi har god erfaring med infoskjermer av både små og store typer. Databeat.net gir deg muligheten til å tilpasse utseende på din infoskjerm akkurat slik du ønsker, fra akkurat der du er, så lenge du har internett.

Kjøper du skjerm med riktig OS slipper du også koble til en pc eller avspiller, men kan laset ned Databeats Omniplayer direkte på tv’en – disse kan spille av det meste av informasjon. Har du spesielle behov, eller skjermer som ikke støtter appen, har Databeat også egne avspillere til enhver bruk:

 

Om plattformen

Din alt-i-ett-løsning for digital signage! DatabeatOMNI er en omfattende og kraftig plattform designet for å møte alle dine behov.

DatabeatOMNI er en skybasert programvare, som brukes av selskaper og organisasjoner til å lage og administrere digitalt innhold på ulike typer spillere og enheter. Programvaren brukes til å øke engasjementet og interaksjonen med kunder og besøkende på offentlige steder, kontorer, butikker, arrangementer og andre steder hvor informasjon må formidles til et bredt publikum.

For priser, sjekk https://www.databeat.net/no/priser – velg mellom 1 og 3 års lisens. Lillehammer Data leverer de samme prisene. Vær obs på at lisensen betales i sin helhet ved inngåelse av avtale. F. eks 3 års binding gir faktura for 3 år.

Eksempler